Hyvinkään Tahkon veteraanikerho

Tahkon veteraanikerhon syntysanat lausuttiin 4.3.1959. Monin tavoin Hyvinkään Tahkon toiminnassa vaikuttaneet henkilöt halusivat perustaa kerhon, jossa voisivat edelleen toimia yhdessä aktiivisimman seuratoiminnan jäätyä vähemmälle. Yhteiset kokemukset yhdistivät ja veteraanikerhon perustaminen tuntui luontevalta. Kerhon säännöt vahvistettiin 25-vuotisjuhlakokouksessa 19.5.1984.

Talkootyötä jo 60-vuotta
Tahkon veteraanikerho on toiminut jo yli kuudenkymmenen vuoden ajan vilkaasti ja toiminnassa näkyy voimakas talkooajattelun henki. Uuden hiihtomajan, sen kylkeen rakennetun hiihtomaan sekä savusaunakokonaisuuden rakentaminen on ponnistus, joka on vertaansa vailla. Upean majan suojissa veteraanikerho voi tarjota jäsenistölle ja ulkopuolisille erilaisia yhdessäolotilaisuuksia.

Veteraanikerho järjestää vuosittain jäsenistölleen virkistysmatkoja kotimaahan, sekä naapurimaihin. Matkat liittyvät lähes aina kuntoutukseen, ulkoiluun, liikuntaan tai muuhun kulttuuuriin kuten teatteriin.

Veteraanit pelaavat viikottain petankkia, bocciaa sekä lentopalloa. Lisäksi veteraanit järjestävät syksyisin leikkimieliset syysolympialaiset Lehtolan pihapiirissä omille jäsenilleen. Lajeina on ollut mm. ilmakivääriammuta, tikanheitto, renkaanheitto, mölkky ja golfputtaus. Mestaruuksia on ratkottu myös golfissa ja keilailussa,.

Maanantai-iltaisin Lehtolan majan puusauna lämpiää omalle jäsenistölle.

Hyvinkään Tahkon veteraanikerho ry:n yhteystiedot